Velkommen til Estetica Hudpleie klinikk. Vi er lokalisert i samme lokale som Luggen frisør ved Førrebrygge. Estetica åpnet dørene for 9 år siden og har siden den gang utviklet seg til og bli ledende innen Microblading og Permanentmakeup relatert til hårtap. Sammen med Luggen frisør tilbyr vi et helhetlig tilbud for pasienter ved behov for parykker, bryn og vippe erstatning.

Vi er 2 utdannet hudterapeuter med tilleggsutdannelse, sammen har vi over 20 års erfaring og tilby deg. Vi tilbyr ulike behandlinger fra deilig velvære behandlinger til medisinske hudprogrammer.


Acnehud, couperose/blodkar, sjenerende hårvekst og aldrene hud er flere av områdene vi jobber daglig med. Sammen med ansvarlig lege kan vi tilby et komplett tilbud.

Vi har lidenskap for faget og oppdaterer oss flere ganger årlig for og kunne gi deg de aller beste. Vår kunnskap og erfaring er derfor din trygghet.


Følg oss gjerne på facebook og instagram med bilder og kampanjer vi tilbyr. Husk vårt lojalitetskort med 15 og 30% på behandlinger.

Vi kan diskré forbedrer ditt naturlige utgangspunkt.

Besøk gjerne hjemmesiden for bilder og mer info her.


Klikk her for å bestille time!

 

De som jobber med hudpleie

Kjersti Rørtveit

Kjersti Rørtveit

Hudterapaut og Linergis

 
Susanne

Susanne

Hudterapaut

 
Elise Coch

Elise Coch

Negledesigner / Vippe teknikk