Kjersti

Kjersti

Hudterapeut/gr medisin Aut. Helsepersonell

Kjersti er utdannet hudterapeut, med helse autorisajon og gr medisin fra tidligere studier.

Hun har en høy kompetanse innen faget og lengere erfaring innen de ulike hudtilstander. Til daglig utfører hun medisinsk hudbehandlinger og kosmetisk pigmentering av Phi brows og biotek systemet.

Har du vanskelige bryn eller ønsker en oppfriskning av farge eller leppeform er dette Kjersti’s spesialitet. Hun har de siste 10 årene opparbeidet god erfaring med daglig utføring av permanentmakeup.

Susanne

Susanne

Hudterapeut

Med over 11 år erfaring som Hudterapaut har Susanne hjulpet mennesker med bla alvorlig akne, solskader og aldrende hud i mange år.

Susanne dyktig på å finne behandling som er tilpasset din hudtype, og trives med de ulike klassiske og medisinske hud-behandlingene som vi på Estetica tilbyr.

Hun har også lang og god erfaring med forming å farging av bryn og kan få de mest «i hel nappet» brynene til og bli fyldige å gi ansiktet et løft. Hun elsker å trylle frem flotte bryn!
Susanne har en behagelig tilstede værelse og yter sitt beste for deg.

Liv Marie

Liv Marie

Lege/phd

Liv Marie Eike jobber til daglig som allmennlege.

Hun er hos oss en dag i uken og tilbyr konsultasjons timer samt veiledning ved problematisk hudtilstander.

Hun utfører kosmetiske injeksjonsbehandlinger.

Vår ansvarlige lege.

Vi ønsker stadig å følge med i utviklingen, vi oppdaterer oss flere ganger årlig med kurser på det nyeste og beste behandlinger i markedet. 

Hvor er vi?

Vi befinner oss i nabolokalet til Luggen frisør ved Førrebrygge. Estetica åpnet dørene første gang for 10 år siden og har siden den gang utviklet seg til og bli ledende innen Microblading og Permanentmakeup relatert til hårtap. Sammen med Luggen frisør tilbyr vi et helhetlig tilbud for pasienter ved behov for parykker, bryn og vippe erstatning.

Vi er to hudterapeuter med tilleggs utdannelse og lidenskap for faget. Derfor oppdaterer vi oss flere ganger årlig for og kunne gi deg kun de aller beste. Vår kunnskap og erfaring er derfor din trygghet. Kombinert med permanentmakeup tilbyr vi ulike hud behandlinger, fra deilig velvære til medisinske hudprogrammer.

Vi kan diskré forbedre ditt utgangspunkt. Aldrende hud, pigmentflekker/blodkar eller sjenerende hårvekst er noen av de områdene vi jobber daglig med. Er du i tvil om hvilke behandling som passer for deg er du velkommen til en gratis hudkonsualtsjon. Sammen med ansvarlig lege kan vi tilby et komplett tilbud.

Følg oss på facebook og instagram for  bilder og kampanjer. Husk vårt lojalitetskort med 15 og 30% på behandlinger.

Besøk vår hjemmeside for bilder og mer info her👈

 

Klikk her for å bestille time!